Du er her: Klimatilpasning Aktuelt Nyheder vis

Rapport om grundejeres syn på klimatilpasning

07.02.2014 | Anja Skjoldborg Hansen

Forskere ved Skov og Landskab, Københavns Universitet har udgivet resultaterne af KFT projektet 'Klimatilpasning i de danske kommuner – grundejernes holdninger og praksisser'. Formålet har været at undersøge hvad der kan motivere grundejere til (eller afholde dem fra) at håndtere regnvand på egen grund. Undersøgelsen viser at især tidligere erfaring med oversvømmelse har motiveret grundejere til at indføre afværgeforanstaltninger.

Rapporten er udgivet som Arbejdsrapport Skov & Landskab nr. 157 og kan downloades som pdf her: curis.ku.dk/ws/files/43649621/Arbejdsrapport_157_2012_Klimatilpasning.pdf

Offentligheden / Pressen, Klimatilpasning